Τι κάνουμε

«Ανάδοχος» παιδιού

Το έργο της Ομάδας ΑΓΑΠΗΣ ΧΕΡΙΑ στηρίζεται από εκατοντάδες αναδόχους των παιδιών που φοιτούν στα πέντε σχολεία μας στην Ουγκάντα.

 

Το κόστος για διατροφή και φοίτηση σε σχολείο ανέρχεται περίπου στα 20 ευρώ για ένα παιδί για ένα μήνα. Οι ανάδοχοι μπορούν να καταθέτουν το ποσό είτε κάθε μήνα (20 ευρώ), είτε μια φορά τον χρόνο (200 ευρώ), είτε διαφορετικά.

 

Η «αναδοχή» παιδιού είναι μια ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ πράξη, εθελοντική και χωρίς δέσμευση, η οποία αποτελεί τεράστια βοήθεια για τη σχολική ζωή του ΚΑΘΕ παιδιού.

 

Σεβόμενοι τον κανονισμό προστασίας προσωπικών δεδομένων GDPR και την ιδιωτικότητα του κάθε παιδιού, η Ομάδα ΑΓΑΠΗΣ ΧΕΡΙΑ δεν αποστέλλει πια προσωπικά στοιχεία των παιδιών στους αναδόχους. Οι εισφορές των αναδόχων επενδύονται στα σχολεία, με έργα υποδομής για ΟΛΑ τα παιδιά. Τα έργα που αναλαμβάνει η Ομάδα Αγάπης Χέρια εστιάζονται σε ανάπτυξη των σχολικών υποδομών, αναβαθμίζοντας την ποιότητα ζωής και εκπαίδευσης των παιδιών.

 

Τα τελευταία χρόνια, χάρη στη συμβολή των Αναδόχων, η Ομάδα ΑΓΑΠΗΣ ΧΕΡΙΑ έχει χτίσει αίθουσες διδασκαλίας, μαγειρείο / κουζίνα, έχει δημιουργήσει εργαστήρι Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, ανέλαβε την αντικατάσταση ξύλινων κρεβατιών με μεταλλικά στα οικοτροφεία των σχολείων, κλπ. Τώρα αναλαμβάνουμε πρωτοβουλία για την παροχή νερού στο σχολείο του Μόντε.

Αποστολές στην Ουγκάντα

Η Ομάδα ΑΓΑΠΗΣ ΧΕΡΙΑ διοργανώνει αποστολές εθελοντών στην Ουγκάντα, για επίβλεψη των έργων μας, διερεύνηση αναγκών, αλλά και προσφορά εθελοντικής εργασίας. Τα έξοδα ταξιδιού καλύπτονται από τους ίδιους τους εθελοντές.

 

Οι Ανάδοχοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις αποστολές, για να έχουν την ευκαιρία να δουν από πρώτο χέρι το έργο της Ομάδας στα σχολεία μας.

Στήριξη παιδιών στην Κύπρο

Η Ομάδα ΑΓΑΠΗΣ ΧΕΡΙΑ διοργανώνει ποικίλες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις που στοχεύουν στη συλλογή οικονομικής βοήθειας για παιδιά και ιδρύματα / οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο.

 

Τα έσοδα από τις χριστουγεννιάτικες φιλανθρωπικές αγορές με προϊόντα από την Ουγκάντα, καθώς και από άλλες εκδηλώσεις που διοργανώνονται κάθε χρόνο διατίθενται για βοήθεια και στήριξη οργανώσεων και οικογενειών στην Κύπρο.